• da
  • en
  • de

Melsted Badehotel


På stranden mellem klipperne ved det idylliske fiskerleje, Melsted, ligger det smukke Melsted Badehotel. Med panoramaudsigt over Østersøen, og i gåafstand til den maleriske havneby Gudhjem, er hotellet en sjælden perle med topplacering på den bornholmske østkyst. Den oprindelige natur langs kysten er lige uden for døren, og få meter fra værelserne glimter Østersøens bølger om kap med solens stråler. Sandet mellem tæerne, duften af havet og træerne samt lyden af bølgernes blide brus fuldender følelsen af total afslapning og tilstedeværelse.

Hotellets stilrene udtryk med de klassiske hvide bygninger inviterer til nærvær, luksus og forkælelse. Arkitekturen og moderniseringen er afstemt, så naturen integreres med hotellet. Indretningen byder på sanselige oplevelser og æstetiske detaljer med klassisk dansk design og romantiske kroge. Uforstyrret og ugeneret omfavnes man af venlighed og ægte badehotelstemning, som dengang i 1930’erne, hvor det startede.

I foråret 2021 fik familien Halborg-Bendtsen øje på den unikke perle med den eksklusive placering. Sammen med Hotelchef Ajaja Kofoed-Nørgaard har de skabt et moderne og klassisk badehotel med fokus på gæsternes velvære og uforglemmelige oplevelser.

På Restaurant Melsted Badehotel går gastronomi, service og atmosfære op i en højere enhed. Det klassiske gourmet-køkken er baseret på årstidens lokale råvarer og har blandt andet fokus på fisk og skaldyr. Her kan bestilles friske østers til lyden af havet eller en picnickurv pakket med delikatesser til indtagelse i haven, på klipperne eller langs stranden.

Forkælelse i vandkanten


Man skal kun bevæge sig ganske få meter for at stå med tæerne i vandkanten på sandstranden ved Melsted Badehotel. Stranden ligger imellem klipperne og lokker med panoramisk udsigt til smukke solopgange over klippekysten. Et ophold på Melsted Badehotel giver mulighed for at lade sig forkæle med nærvær, service og gourmetoplevelser helt tæt på. Champagne og østers i vandkanten, en picnic kurv, bløde puder og tæpper i strandstolen og et køligt glas rosé på terrassen. Melsted Badehotel er virkelig forkælelse i vandkanten.

Et ægte badehotel med oplevelser i baghaven


Atmosfæren fra 1930’ernes badehotel kan stadig fornemmes på Melsted Badehotel. Den afsidesliggende sandstrand og uforstyrrede natur på og omkring badehotellet er uforlignelig. I baghaven løber også kyststien eller klippestien, som den også kaldes. Én af Bornholms smukkeste attraktioner. Den snoede lille natursti med de utrolige udsigter går langs den bornholmske østkyst, og fra Melsted Badehotel fører stien til Gudhjem på blot 5-10 minutter. Som nabo til hotellet finder du ‘Gaarden – Bornholms Madkulturhus’, og det levende frilands- og landbrugsmuseum, Melstedgård, og ‘Skafferiet’ – café og specialbutik for bornholmske fødevarer.


OTHERS ALSO READ

Norresan gudhjem

NaturBornholm

helligdomsklipperne

Hammershus

Østerlars rundkirke

Hotel Friheden