• da
  • en
  • de

Brillehûzet


Nexø er en by i udvikling. Det skyldes ikke mindst de mange iværksættere, men også de lokale, der stædigt har holdt fast i troen på, at Nexø kan noget særligt. En af dem er Lene Holm, der på 15. år driver Brillehûzet. Ifølge Lene og hendes personale, har Brillehûzet Nexøs bedste udsigt. Det ligger ned til havnen, hvor kutterne engang landede store mængder fisk. I dag er det mest fritidssejlere, der bruger faciliteterne. 

Hos Brillehûzet er personalet specialister i næsten alt, der har med synet at gøre; lige fra synsproblemer, tørre øjne og synstræning til fancy solbriller. Det er bare at kigge forbi – også hvis man kun skal have strammet en brilleskrue eller har lyst til at ose, for Lene og personalet kan godt lide, at folk kommer forbi. Det skaber liv. 

Brillehûzet lægger vægt på at have kant i forhold deres kollegaer i branchen. De vil ikke bare være en almindelig optiker og brilleforretning, men et sted, hvor selv kræsne kunder ikke går forgæves. Udover kendte mærker, forhandles briller fra små producenter, f.eks. de funky briller fra belgiske Theo, de bæredygtige solbriller fra James Ay eller de håndlavede briller fra MYKITA i Berlin. Her er man sikker på at finde en brille, der passer til ens ansigt og personlighed. 

Selv hvis man ikke bruger briller, er der god grund til at kigge ind hos Brillehûzet. Her bliver nemlig også afholdt events, udstillet kunst og indimellem er der fredagsbar. 

KÆRLIGHED TIL BRILLER


Briller ikke bare et værktøj, der hjælper én med at se. De er også med til at understrege ens personlighed. Nogen ønsker en neutral brille, andre vil have briller, der virkelig vil blive lagt mærke til. Lene og personalet er dygtige til at finde en brille, der virkelig klæder den, der skal bære den. Der kan næsten gå sport i det, og derfor er det heller ikke overraskende, at Brillehûzets hashtag er #kjærlighedtilbriller. Hos Brillehûzet elsker de både briller og mennesker.

KUNST OG FREDAGSBAR


Nu og da, når personalet finder på noget de synes kunne være sjovt eller spændende, bliver der arrangeret foredrag eller events i Brillehûzet – både i åbningstiden og efter fyraften. Tidligere har der eksempelvis været romsmagning, et foredrag om børn med indlæringsvanskeligheder og en kunstauktion til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Alle er velkomne; både venner, familie og kunder.


Andre læser også

Mollys

Nord – Snaps

Kjærstrup

Malene Sommer

Broe & Co

Anders Beier