• da
  • en
  • de

Broe & Co


Inde i butikken hos Broe & Co. dufter der af læder og håndværk. Læderduften giver sig selv, og når man kigger sig omkring, finder man ud af, hvorfor der også dufter af håndværk. Ligegyldigt hvor ens øjne lander, glædes man over den gedigne kvalitet, som værkstedets lædervarer emmer af. Rundt omkring på møbler af lækkert slidt træ, finder man bælter i alle afskygninger, sirligt fremstillede tasker og sandaler, der, ligesom de andre lædervarer i butikken, har Broe & Co. præget i læderet. Man føler sig godt tilpas.

Ved det store arbejdsbord i butikken kan man følge med i, når Claus og hans medarbejder, Henrik, er igang med at fremstille nye varer, og derved komme helt tæt på håndværket.

Hvis man er til godt håndværk, kvalitet og god stemning, er Broe & Co. et besøg værd.

Gedigent håndværk siden 1973


Claus Broe har arbejdet med læder siden 1973. Altid med fokus på enkeltheden og detaljen. Læderet kommer fra garverier i Italien, Sverige og Tyskland. De gedigne og nøje udvalgte bæltespænder kommer hovedsageligt fra en familievirksomhed i Norditalien. Man kan naturligvis bestille et bredt udsnit af Broe & Co.’s produkter i forretningens webshop, men i virkeligheden får man meget mere for pengene, hvis man besøger butikken og værkstedet i Pedersker, for dér får man en oplevelse med i posen. Man fornemmer atmosfæren og duften, og hører og ser fortællingen om et gammelt håndværk.


andre læser også

Guldsmed Knapstad

Hélène Duffau

KLODEKÆR

Madam Stoltz

Mollys

Rasborg Paulsen