• da
  • en
  • de

Broe & Co


Duften af læder og godt håndværk er ikke til at tage fejl af. Når man træder ind i butikken hos Broe & Co., bemærker man den med det samme, og føler sig underligt godt tilpas. Rundt omkring, på møbler af træ, ligger bælter i alle afskygninger, sirligt fremstillede tasker, maskuline forklæder og sandaler til både mænd og kvinder. Det er tydeligt, at hvert eneste produkt er lavet med omhu, præcision og håndelag. Gedigen kvalitet kendetegner hver eneste af værkstedets lædervarer, som har Broe & Co. præget i læderet.
Det er mere end 50 år siden, at Claus begyndte at beskæftige sig med læder, og ved det store arbejdsbord kan man følge med, når Claus og hans kollega, Henrik, fremstiller nye varer. Derved kommer man helt tæt på håndværket, og det er en oplevelse i sig selv.
Hos Broe & Co. er der godt håndværk, god stemning og rig mulighed for at erhverve sig et håndlavet læderprodukt, man kan have glæde af i mange, mange år.

Gedigent håndværk siden 1973


Claus Broe har arbejdet med læder siden 1973. Altid med fokus på enkeltheden og detaljen. Læderet kommer fra garverier i Italien, Sverige og Tyskland. De solide og nøje udvalgte bæltespænder kommer hovedsageligt fra en familievirksomhed i Norditalien. Man kan naturligvis bestille et bredt udsnit af Broe & Co.’s produkter i forretningens webshop, men i virkeligheden får man meget mere for pengene, hvis man besøger butikken og værkstedet i Pedersker, for dér får man en oplevelse med i købet. Man fornemmer atmosfæren, duften og ser fortællingen om et gammelt håndværk.


andre læser også

Guldsmed Knapstad

Mollys

Rasborg Paulsen

BALTIC SEA GLASS

SEBASTIAN FROST

Svend holst-pedersen