• da
  • en
  • de

MOLLYS


Man bliver nemt inspireret, når man passerer ‘Mollys’ i Svanekes hyggelige, gamle handelskvar-ter eller i havnebyen Snogebæk. Udenfor på bænke står kurve, blomster, zinkbaljer m.m. og skaber en stemning, der giver lyst til at kigge indenfor. Mollys er et slaraffenland for kvalitetsbevidste folk med hang til lækkert interiør og overraskende ting, man ikke vidste, man manglede. Her er farver og glæde i et inspirerende univers af skønne boligtekstiler, køkkengrej, interiør og haveartikler af høj kvalitet og i unikke design – alt sammen nøje udvalgt af norske Sissel Thuesen Jensen. Det er her, man falder over de sjældne fund til boligen, køkkenet eller haven, som giver ens bolig et personligt og enestående udtryk. Man kan f.eks. finde plaider, som er vævet på et lille væveri på den engelsk kyst. De hedder “So Cozy” og sælges ikke andre steder i Skandinavien. Man kan få håndlavede, engelske kopper fra Dunoon med mange forskellige motiver, fremstillet i fine bone china. Man kan få farverige puder, syet på bestilling i Holland, af stoffer, som Sissel selv har valgt. Her er også produkter, der lægger op til fællesskab, f.eks. de nye puslespil, som man kan få mange hyggelige timer til at gå med sammen med familie eller venner. Hos Mollys går man aldrig forgæves. Alligevel sker det, at man efter et besøg i butikken har svært ved at glemme noget, man så, men ikke købte. Heldigvis kan det bestilles på webshoppen Mollys.dk, som i det seneste år er blevet opgraderet enormt. Det er altid spændende at kigge ind hos Mollys i Svaneke, Snogebæk eller online.

NORSK PASSION FOR HAVE OG INTERIØR


Sissel er norsk, og flyttede til Danmark i 1991. Af kærlighed til blomster og med en god portion entreprenørskab startede hun i 2004 onlineshoppen Blomsterverden.dk – en webshop, som har alle de blomsterløg en hverdagshaveenthusiast kan ønske sig. Da Sissel og hendes familie nogle år senere flyttede til Bornholm, gik der ikke længe før hun åbnede “Mollys” i den gamle sparekasse fra 1924 i Svaneke. Her ville hun skabe noget nyt, smukt og finurligt. Ligesom blomsterne, fuld af skønne overraskelser.

SIKKER OG PERSONLIG STIL


Produkterne hos Mollys er varer, som Sissel finder på sine rejser i udlandet. Det er unikke produkter, som man ikke finder andre steder. Man bemærker hurtigt, at Sissel ikke er bundet af samarbejde med en kæde, men er fri til at vælge produkterne med hjertet. Produkterne hos Mollys er farverige, unikke og hyggelige, og afspejler en sikker og personlig stil. Man kan nemt forestille sig, hvordan der ser ud i Sissels eget hjem.

Andre læser også

Malene Sommer

Anders Beier

MIE M

Norresan gudhjem

Rasborg Paulsen

Veganske madoplevelser