• da
  • en
  • de

MOLLYS


I den klassiske, gule bygning lige inden man svinger ned på Svaneke Havn, ligger Mollys. På pladsen foran står kurve og andre fine ting til haven eller orangeriet og fortæller historien om den kærlighed indehaveren, norske Sissel Thuesen Jensen, har til alt, hvad der har med haveliv at gøre. Lige så snart man træder indenfor, kan man se, at det ikke kun er haveliv, Sissel brænder for, men alt hvad der hører en hyggelig og hjemlig stund til. Overalt strømmer farverne fra det lækre og personlige interiør imod én – lige fra de kulørte uldplaider med grafiske dyremotiver fra England til de ensfarvede, italienske fleecetæpper, som vækker minder om det frodige Italien med terracottafarvet jord og saftgrønne appelsintræer.

I år kan man desuden finde en ny kollektion af lette plaider i den mere afdæmpede, nordiske stil med sildebensvævning, hvis design Sissel selv står for. Som noget nyt har Mollys også skabt sit eget brand inden for haveserien, hvor der lægges vægt på både holdbarhed, kvalitet og bæredygtighed i designet. Man kan f.eks. få haveredskaber med bløde håndtag af enten ask eller bambus, eller charmerende plantepinde i bambus, så man både undgår plastik og gør havebedet mere dekorativt. I serien af bæredygtigt havebrug finder man også insekthoteller, bihuse og huse til pindsvin, så man rigtigt kan nyde dyrelivet i haven og samtidig få bestøvet sine blomster.

Et varmt og personligt boligunivers


I afdelingen for boliginteriør er der altid nye og spændende ting, man ikke ser i enhver forretning. Her står reoler fulde af service fra Green Gate i de smukke grundfarver langs væggene, og på en reol for sig selv finder man det klassiske Henry Watson Pottery fra England i fire forskellige design – for bare at nævne et par eksempler. Man kan også finde vævede viskestykker og køkkenhåndklæder med dekorative motiver fra Frankrig, som kan friske selv det kedeligste køkken op. Det er sjældent man går fra Mollys uden at have fundet en ny ‘must have’-ting til hjemmet.

Eklektiske ferieminder


Selvom de mange designs er af international oprindelse, passer de på en fin måde til ferieøen Bornholm, hvor så mange forskellige mennesker og kulturer samles om sommeren for at nyde havet, klipperne og naturen. Det fornemmer man hurtigt i Sissels butik, som på mange måder nærmest er en ferieoplevelse i sig selv. Hvis man efter ferien har lyst til igen at få et overblik over udvalget, kan man besøge webshoppen mollys.dk og bestille det, man ikke lige fik købt på ferien eller supplere op på allerede købte varer. På den måde varer sommerens ferieminder langt ind i vinterens mørke.


andre læser også

Rasborg Paulsen

Norresan gudhjem

Malene Sommer

MIE M

Veganske madoplevelser

Anders Beier