• da
  • en
  • de

Mollys


Mollys er en butik med anderledes ting, som overrasker. Her er farver og glæde i et univers af udvalgte kollektioner indenfor have, gave og køkken. Her finder du smukke, overraskende, sjove og spændende produkter, du ikke havde forventet. Den farverige sæsonbutik “Mollys” finder du både i den charmerende havneby Snogebæk og i Svanekes hyggelige, gamle handelskvarter. Det er en personlig oplevelse, skabt af iværksætteren Sissel Thuesen Jensen, med eksklusive varer som Peugeot kværne, lækkert køkkengrej, skønne boligtekstiler, indretning og dekoration af høj kvalitet og unikke designs. Her findes alt til den kvalitetsbevidste livsnyder, og hos Mollys går man aldrig forgæves. Med både “Blomsterverden” og “Køkkenverden” er Mollys et kreativt univers, som inspirerer, og hvor service, glæde og æstetik fylder rummet. Det er her, man falder over de sjældne fund til boligen, køkkenet eller haven, som giver et personligt og enestående udtryk. Og for kunder, der har været i butikken og ikke kan få en vare ud af hovedet, har Sissel skabt webshoppen Mollys.dk. Mollys forunderlige univers og Sissels “Blomsterverden” og “Køkkenverden” er netop finurligt nok til at være et besøg, man ikke glemmer.

Mollys univers


“Mollys univers” startede som Sissel Thuesen Jensens idé om en farverig sæsonbutik i den smukke havneby Snogebæk på Bornholm. Med en passion for boligindretning og dekoration, har hun, siden hun startede butikken “Blomsterverden” i begyndelsen af 2004, udvidet sortimentet med “Køkkenverden” i 2010, Peugeotkværn.dk i 2016 og samlet det bedste fra alle verdener til “Mollys univers” i 2017. Med sin butik i den gamle sparekasse fra 1924 i Svaneke ville hun skabe noget nyt, smukt og finurligt. Ligesom blomsterne, fuld af skønne overraskelser.

Sissels sans for detaljerne


Produkterne hos Mollys er varer, som Sissel finder på sine rejser i udlandet. Det er unikke produkter, som man ikke finder andre steder. Sissels sans for unikke og spidsfindige detaljer giver en produktsammensætning, som overrasker de besøgende. For Mollys er ikke bundet af samarbejde med en kæde, men er fri til at vælge med hjertet. Og netop Mollys produktmix overrasker med detaljerigdom og æstetik. Her kan den haveglade købe haveredskaber i bedste kvalitet og finde ting til haven, man ikke vidste eksisterede. Folk med hang til gastronomi eller boligindretning kan gå rundt i butikken og nyde stemningen, og finde lækkert køkkenudstyr, skønne ting til hjemmet eller en gave, som både overrasker og gør glad.


Andre læser også

William Dams

Malene Sommer

Rasborg Paulsen

Anders Beier

nord + nord

Madam Stoltz