• da
  • en
  • de

Bornholmtours


Bornholmtours er det bureau med flest ferieboliger på Bornholm. Med mere end 650 sommerhuse og ferielejligheder, 35 hoteller og ferieparker, er der meget at vælge imellem. Det store udvalg tilgodeser selv den kræsne feriegæst, hvad angår faciliteter og beliggenhed. Bornholmtours har ferieboliger til alle, og enhver pengepung.

Alt kan lade sig gøre


Mange kan godt lide en ferie all-inklusive, hvor man booker en samlet feriepakke med rejse og ophold. Det er dejligt at være fri for selv at skulle bestille færgebilletter og bare helt ubekymret kunne læne sig tilbage og nyde ferien. Typisk inkluderer pakkerejser også alskens ferieaktiviteter på Bornholm. Tag med til Folkemødet, Bornholms Kulturuge eller nyd eksempelvis en skøn Gourmetferie. Det er selvfølgelig også muligt at skræddersy sin helt egen unikke pakkerejse.

 

Outdoor ferie


Personer, der godt kan lide at være aktive på ferien, har gode muligheder på Bornholm. Bornholmtours tilbyder en bred palette af aktive ferier. Cykel- og vandreferier er meget populære. Golf-ferie er der også stor interesse for. Bornholm har fire gode golfbaner rundt på øen.

Outdoor-ferie har vokset sig stor de seneste år. Også på det område følger Bornholmtours med tiden. Bornholmtours har lavet flere såkaldte Outdoor Challenge feriepakker, som blandt andet indeholder klippeklatring, mountainbike og havkajaksejlads. Feriegæster på outdoor-ferie oplever nye spændende sider af den bornholmske natur, forsvarlig hjulpet på vej af erfarne guider, der alle kender Bornholm særdeles godt.

Lokale eksperter


Bornholmtours beskæftiger sig udelukkende med ferierejser på Bornholm. Alle medarbejdere er bosiddende på Bornholm og kender derfor øen som deres egen bukselomme. Det betyder, at service og den personlige kontakt er i højsædet for alle Bornholmtours gæster.

Velkommen til Bornholm.


andre læser også

Hammershus

Anders Beier

Nordic Fermentation

World Craft Region

Nordbornholms Røgeri

Yoga med udsigt