• da
  • en
  • de

Hélène Duffau


Hélène Duffau er smykkedesigner. Hun er dygtig – det ser man med det samme, når man besøger en af hendes smagfuldt indrettede butikker.

I Rønne ligger hendes butik midt på Store Torv og i    solskinsbyen, Svaneke, ligger butikken midt på det charmerende “Glastorvet”, hvor bl.a. NORD-snaps også har til huse.

Alt omkring Hélène Duffau emmer af kvalitet, og det er ikke så mærkeligt: Her findes kun guld, sølv, ædelstene og ægte perler – mest Tahitiperler.

Udover Hélène Duffaus egne designs, der bliver produceret i forskellige europæiske lande, finder man i butikkerne også særlige smykker, som Hélène selv har valgt på eksklusive smykkemesser.

Afdæmpet luksus


Hélène Duffaus franske baggrund fornægter sig ikke – hverken i hendes designs, butiksindretning eller valgene af smykker og lækre tørklæder, hun sælger i sine butikker. I butikkerne er der en dejlig afslappet stemning, hvor dæmpet jazzmusik flyder fra højtalerne, men også en stemning af, at man i den grad er trådt ind i en forretning for folk med god smag, hvor man kan få den gode vejledning om, hvilke smykker der passer til én. Her finder man alt fra klassiske ringe, armbånd, smukke øreringe og halssmykker til mere moderne versioner af smykkerne. Dog uden at det bliver for meget.

Moderne og klassisk design


Hvis man spørger Hélène, hvad hun er inspireret af, så er svaret indlysende. Smykkerne er en blanding af, hvad der er moderne i øjeblikket og klassisk design. Hun ved, hvad hun taler om, for med 30 års erfaring fra sine butikker på Strøget i København sammenlagt med de ni år på Bornholm, har hun stor erfaring med tendenserne. Det er heller ikke svært at forestille sig smukke damer i gallakjoler på den røde løber, pyntet med fine smykker fra Hélène Duffaus kollektioner. Udvalget er stort i butikkerne, og derfor er det heller ikke noget problem at finde smykker, der passer til hverdagen.

Bestil online


Selvom det ikke er det samme, så kan man i den grad få en forsmag på eksklusiviteten, hvis man besøger Hélène Duffaus hjemmeside. Her er der også mulighed for at bestille det smykke, man forelskede sig i på ferien, men af en eller anden grund ikke fik købt. Hélène Duffau sender gerne, men det kan kun anbefales, at man besøger en (eller begge) butikker, mens man er på Bornholm. Det vil man ikke fortryde.


andre læser også

Grønbechs Gård

Guldsmed Knapstad

Brillehûzet

Rasborg Paulsen

Broe & Co

Anders Beier