• da
  • en
  • de

William Dams Boghandel


På torvet i Rønne, lige overfor springvandet, toner en af Danmarks ældste og smukkeste boglader frem. Og et besøg her er et absolut must, når du er på Bornholm.

William Dams Boghandel så dagens lys allerede i 1857, og blev i 1933 overtaget af William Dam. Siden er boghandlen drevet videre gennem 3 generationer i familien Dam.

Hvad enten du er indædt bogelsker, skal købe en gave, har lyst til at bladre dagens avis igennem eller blot lade dig forføre ind i en uendelig verden af bøger, magasiner, bornholmske specialiteter eller det nyligt indrettede univers af smagfulde ting til hjemmet, er William Dams Boghandel den varmeste anbefaling værdig.

Den gode stemning og live jazz


Hos Williams Dams Boghandel er personalet kendt for deres litterære viden, personlige vejledning, tid til kunderne, og at levere det hele med et smil. Butikken emmer af god stemning, og kigger du forbi en lørdag, vil du ofte møde toner af live-jazz, og naturligt få lyst til at synke ned i de smukke lædermøbler og lade dig forføre af musikken. William Dam inviterer ofte indenfor til forfatterarrangementer og foredrag, og har i det hele taget en ægte og mærkbar lidenskab for bøger og hele den litterære verden. Pernille og Peter Dam Povlsen har formået løbende at opdatere og forny oplevelsen af at besøge butikken, og parret brænder samtidig for at bevare historien og den røde tråd i en af Danmarks ældste boglader.

Dog kan det ganske enkelt være svært at vælge i det store udvalg af bøger, når du træder ind i butikken. Der er noget for enhver smag og for enhver aldersgruppe eller interesse.


andre læser også

Ringebakkebruddene

Anders Beier

helligdomsklipperne

Inge Lise Westman

NaturBornholm

Bornholms Kunstmuseum