• da
  • en
  • de

BORNPARK MINIGOLF


Interesserer man sig for minigolf, kan man lige udenfor Østerlars, finde lidt af et kunststykke. Et stenkast fra Østerlars Rundkirke ligger nemlig BornPark Minigolf, som er en af Nordeuropas største minigolfbaner. Banen er formet som en silhuet af Bornholm, hvilket er noget af en anlægsgartnerisk bedrift i sig selv. Alle 18 huller er en karikatur af bornholmske seværdigheder. Spillere på banen kommer forbi masser af særegne bornholmske steder, som f.eks. Jons Kapel, Døndalen, Randkløveskåret, Ekkodalen og sågar Rispebjerg, som er et unikt, arkæologisk område, hvor der er fundet spor efter et soltempel fra stenalderen og en ringborg fra jernalderen. Banerne er yderst velholdte, og ved hvert hul er der en kort beskrivelse af den seværdighed, hullet forestiller – endda på fem sprog. Smukt beliggende, med en hyggelig café og de særligt bornholmske huller, er BornPark Minigolf et mekka for minigolfspillere. Måske er det også derfor, at det er vigtigt at bestille tid, inden man trækker i minigolftøjet, for banen er velbesøgt på alle årstider. De 18 huller kan spilles af både begyndere og garvede minigolfspillere. En runde tager ca. 1,5-2 timer

UDENDØRS QUIZ OG HYGGE


BornPark Minigolf er en oplevelse for hele familien. Det mærker man med det samme. Her er højt til himlen og en afslappet stemning. Udenfor banen er et område med borde, bænke og parasoller, hvor man kan hygge sig med en forfriskning fra caféen, som byder på f.eks. bøfsandwich, kyllingespyd og sprøde pomfritter fra ovn. Her fås også et udvalg af bl.a. lokalt produceret øl og vand, og den bornholmske softice fra St. Clemens mejeri i Klemensker, som er lavet på mælk fra bornholmske køer. Er man ikke sulten, kan man spille skak på fliserne med kæmpe skakbrikker, dyste i stigegolf eller afprøve sin viden om Bornholm i en gratis quiz. Quizzen kan downloades og tages på mobiltelefon, men fås også på papir i caféen. Der er quiz for både børn og voksne.

EN OPLEVELSE FOR HELE FAMILIEN


BornPark Minigolf er en oplevelse for hele familien. For de ældre er der god mulighed for at hvile trætte ben på de mange bænke undervejs, og for familier med små børn er det betryggende, at hele banen faktisk er hegnet ind. Selvom de voksne koncentrerer sig intenst om at få bolden i hul, kan ungerne aldrig forvilde sig ret langt væk. Ligesom de færreste bliver mættet af Bornholm efter et enkelt besøg, bliver man heller aldrig helt færdig med BornParks minigolfbane. Når man først har gået de 18 bornholmske huller én gang, er det altid fristende lige at lægge vejen forbi og spille banen én gang til – alene, med familien eller i selskab med gode venner.


Andre læser også

Hotel Friheden

Grønbechs Gård

Restaurant Brøddan

Østerlars rundkirke

Pension Langebjerg Restaurant

BÅDSTED CAMPING