• da
  • en
  • de

Restaurant Brøddan


Restaurant BrøDDan er en familierestaurant i ordets bedste forstand. Her er der overskud til at hygge om både børn og voksne, unge og gamle. Den smukke udsigt er noget alle kan nyde. Man bliver aldrig træt af at kigge på Østersøen. Maden er lige så imødekommende som udsigten. BrøDDan byder nemlig på buffet, her midt på den stejle bakke i Gudhjem, men også pizzaer og sandwiches kan bestilles i restauranten eller til afhentning. Frokostbuffeten er et klassisk dansk udvalg af frokostretter, både kolde og lune, inkl. den bornholmske specialitet, Saltstegte sild, og variationer af restaurantens sprøde specialsalater. Her er noget for alle. Aftenbuffeten er lige så alsidig – dog uden sild. Her er flere forskellige fiskeretter, dagens suppe, stort udvalg af specialsalater, stege og saucer. En stor isbuffet inkl. lun, gammeldags æblekage venter til dessert, hvis der er plads til mere i maven. Udvalget af drikkevarer spænder også bredt. Udover vine, cocktails, fadøl fra Svaneke Bryghus og sodavand, er andre lokale bryggerier også rigt repræsenteret på den populære familierestaurant.

COCKTAILS, KAFFE, ÆBLEKAGE OG FANTASTISK UDSIGT


Når man ankommer til Restaurant BrøDDan, der førhen var kendt som “Valnøddeterrassen” på grund af det store valnøddetræ, der dengang stod på terrassen, går man op ad en trappe og med det samme afslører middagens udsigt sig. Fordi Brøddegade skråner, og fordi man går op ad trappen, er det en ret fantastisk havudsigt man har fra Restaurant BrøDDan. Man kan vælge at sidde på en af de store terrasser, hvor man, udover at nyde den smukke udsigt, også kan følge med i livet på Brøddegade nedenfor. Hvis man er tørstig om eftermiddagen, kan en pause med cocktail eller kaffe på Restaurant BrøDDans terrasser være et fint og roligt alternativ til de livlige caféer på havnen. Måske skal den søde tand forkæles med restaurantens gammeldags, lune æblekage toppet med enten flødeskum eller softice efter eget valg.

INGELISE WESTMAN


Indenfor er noget af det første man bider mærke i, det store og meget flotte oliemaleri af Ingelise Westman. Hun er en meget anerkendt lokal kunstner, der udover malerier også beskæftiger sig med skulpturer. Hun har udstillet en hel del på Bornholm, men også flere gange i resten af Danmark. Maleriet er ikke det eneste der er gjort æstetisk for at tilfredsstille andre sanser end smagssansen. Restaurant BrøDDan har integreret et grønt islæt som led i en akustikforbedring i restauranten. Her er gjort nogle spændende tiltag, som i sig selv er et besøg værd.

FODBOLDKAMP MED SNACKS ELLER DEN STORE BUFFET


“Omdrejningspunktet i vores restaurant er vores buffet. Det er det, vi elsker at lave – det er det, vi er gode til” synes at være restaurant BrøDDans motto, men også den dejlige atmosfære og den gode betjening er i højsædet. I tilstødende lokaler til familierestauranten, ligger også en sportsbar, hvor man kan nyde en øl og snacke lidt fra restaurantens spisekort, mens man tjekker de seneste resultater eller ser en fodboldkamp med vennerne. Endelig kan begge lokaler lejes i forbindelse med private fester.


Andre læser også

Restaurant Brøddan

Stammershalle

Melsted Badehotel

Grønbechs Hotel

Hasle Røgeri

Norresan gudhjem