• da
  • en
  • de

Melsted Badehotel


Helt ned til vandet på den bornholmske nordkyst, ligger der et badehotel. Melsted Badehotel.

Hotellet emmer af ro og nydelse med sine hvide bygninger, lækre terrasser, liggestole og den umiddelbare afslappede atmosfære, der omgiver stedet.

Overnatter man på Melsted Badehotel, som ligger smukt placeret direkte ved havet, kan man starte dagen med en dukkert fra badebroen på sandstranden lige ved siden af. Det er den eneste sandstrand, man finder på nordkysten, hvor der ellers kun er klipper. Efter den gode morgenmad, der enten nydes inde i restauranten, eller på terrassen, kan man tage på opdagelse på øen. Man kan også vælge at blive i lokalområdet og spadsere til Gudhjem. Kyststien kan absolut anbefales. Det er en af de smukkeste strækninger på hele Bornholm.

I Gudhjem løber tiden nemt fra én. Der er mange små butikker, man kan gå på opdagelse i, hyggelige steder at spise frokost eller måske har man lyst til et museumsbesøg.

Når man er mættet af dagens indtryk, kan man nyde en drink og en god bog i en af liggestolene på det smukke badehotel i funkisstil, inden man måske sætter sig tilrette foran en lækker middag i restauranten.

Værelser med havudsigt


Alle værelserne på Melsted Badehotel har havudsigt og er individuelt og smagfuldt indrettet. Alle har eget badeværelse, og der er wifi. Sengen er fra Hästens, så nattesøvnen er der også sørget godt for. I bedste badehotelstil, er der ikke TV på værelserne, men kan man ikke undvære det, findes der et TV i den fælles opholdsstue. Melsted Badehotel råder også over to ferielejligheder, der findes i et meget hyggeligt, stråtækt hus. Det stråtækte hus har bl.a. eget køkken og privat terrasse.

Restauranten


Hotellet råder også over en restaurant – en nærmest hemmelige perle, der ligger i toppen af øens restauranter. Restauranten er åben for alle og forkæler gæsterne med klassiske retter som stegt rødspætte, tatar og saltstegte sild. Selvom det oftest er de lokale råvarer, der bliver brugt i køkkenet, er der også plads til franske lækkerier som eksempelvis foie gras. Udsigten fra både hotel og restaurant giver sig selv – hav, sand og klipper, kun forstyrret af lidt grønt græs og måske en måge eller to.

Et rart afbræk fra hverdagen


Melsted Badehotel har, i ydersæsonerne, fordelagtige tilbud til gæster, der lige trænger til et rart afbræk fra dagligdagen, en golftur eller noget helt tredje. Kig på hjemmesiden og bliv fristet. Konferencer modtages også gerne. Når man først har besøgt Melsted Badehotel, er man sandsynligvis blevet helt forelsket i stedet… og vender nok tilbage.


andre læser også

helligdomsklipperne

Hotel Friheden

NaturBornholm

Norresan gudhjem

Østerlars rundkirke

Hammershus