• da
  • en
  • de

Hotel Friheden


Hotel Friheden ligger smukt på Bornholms klipperige nordkyst med direkte udsigt til Østersøen. Her er fred og ro, og en atmosfære af afslappethed og nydelse helt ind i sjælen. På hotellets restaurant med panoramaudsigt kan man slappe af med et køligt glas hvidvin eller nyde en lækker middag fra restaurantens europæiske og nordiske menukort. 

Hotel Friheden sætter en ære i at leve op til sit navn. Siden 1940’erne har stedet givet gæsterne en sjælden oplevelse af frihed i unikke, naturskønne omgivelser. En dejlig og fredfyldt base på en ø, hvor man ellers hurtigt kan blive forpustet, når man kører rundt mellem de mange seværdigheder og attraktioner. Udover en række værelser med havudsigt er her også pool-afdeling og ferieboliger. Det erfarne personale sørger for forplejning både morgen og aften, og hjælper også gerne med råd og vejledning. Hotel Frihedens beliggenhed ved kysten giver mange muligheder for de bedste oplevelser – i naturen, i de smukke og nænsomt indrettede faciliteter, og i restauranten, som har fokus på lokale råvarer og økologi, og hvor personalet sætter en ære i at reducere madspild til et absolut minimum. Mange gæster kommer igen, år efter år,  for ”Friheden” er noget helt særligt. 

Hotel Frihedens tradition


Hotel Friheden er et sted gæsterne vender tilbage til. Hotellets historie går langt tilbage, og har siden 1940’erne haft en særlig ånd af fred og genkendelighed. Her holder man fast i hotellets tradition for god service, kvalitet og enkelthed. Det skal være nemt for gæsterne, og meget af hotellets personale har årelang erfaring på stedet. En rekreativ tanke, videreført i moderne omgivelser, som lader gæstertrække vejret og bare nyde friheden.

Unik beliggenhed


Hotel Frihedens unikke beliggenhed giver mange muligheder for aktiviteter. En dukkert fra stranden ved hotellet eller i poolen, en tur i sauna, eller servering i restauranten, inde eller ude. Nordbornholms Golfbane ligger kun 7 km fra hotellet, og der er desudenkort afstand og gode forbindelser til mange af øens attraktioner og seværdigheder. Med 47 værelser og et antal ferieboliger er der alle muligheder for at få et personligt tilpasset ophold. Hotellet tilbyder halvpension for boende gæster, men hotellets restaurant er åben for alle, uanset om man bor på hotellet eller ej. Restauranten har, foruden et omfattende menukort, også et bredt udvalg af vin, øl, cocktails og hjemmelavet is.


Andre læser også

Bornholms gastronomi

Hasle Røgeri

Is Kalas

Stammershalle

Melsted Badehotel

helligdomsklipperne