• da
  • en
  • de

HOTEL FRIHEDEN


Hotel Friheden ligger i smukke omgivelser på Bornholms klipperige nordkyst med direkte udsigt til Østersøen. Hotellet har rødder tilbage til fyrrerne og er et af de mest traditions-rige hoteller på Bornholm. I dag er kun navnet og beliggenheden tilbage fra dengang, for Hotel Friheden er nu et moderne hotel med 47 nyrenoverede værelser, panoramarestaurant, indendørs pool-afdeling med sauna og et antal ferielejligheder. Restauranten på Hotel Friheden er åben for alle og hedder kort og godt “Ø”. Ø for Bornholm og Ø for Christiansø, som man kan se fra restaurantens terrasse med panoramaudsigt. Restaurant Ø har åbent fra midt på dagen, og om eftermiddagen serveres bl.a. sandwich, kaffe, kage, hjemmelavet is og

RESTAURANT Ø


Restaurant Ø byder velkommen dagligt fra kl. 12, og alle er velkomne. Restaurantens aftenkøkken åbner kl. 18, og herefter kan man nyde en god middag i smukke og rolige omgivelser, enten i restauranten eller på panoramaterrassen. Restaurantens erfarne kokke sørger for, at der er noget for enhver smag, og restauranten tilbyder også et omfattende udvalg af drikkevarer.

NYRENOVEREDE VÆRELSER I SKANDINAVISK STIL


Hotel Friheden byder velkommen, med 47 moderne værelser, og et antal ferielejligheder. Stort set alle værelser er nyrenoverede, og mange af værelserne har direkte udsigt til Østersøen. En del af værelserne har endda mulighed for opredning.

Andre læser også

Restaurant Brøddan

helligdomsklipperne

Grønbechs Hotel

Bornholms gastronomi

Hasle Røgeri

Sandvig Minigolf