• da
  • en
  • de

SANDVIG MINIGOLF


Sandvig Minigolf er blevet et kultfænomen på Bornholm. Minigolfbanen har eksisteret i mere end 70 år og er en af verdens ælste. Siden 1951 har den ikoniske minigolfbane med havkig været samlingssted for familier, selskaber og par. De 18 baner er alle udformede efter bornholmske attraktioner, og når man går de 18 huller, får man lov til at skyde kuglen igennem både Hammershus og Østerlars rundkirke. For iværksætteren Rita, som har drevet minigolfbanen de seneste fem år, er visionen klar: Minigolf handler om at komme ned i gear. Det handler om samvær, nærvær og underholdning, som inspirerer til samtale, konkurrence og frem for alt gode grin og livsglæde. Derfor har Sandvig Minigolf også udviklet sig til at være meget mere end en ikonisk minigolfbane i smukke omgivelser; Det er et helt univers af eksklusiv retrostemning. Der er en ‘old school’ brætspilscafé, hvor man kan spille klassiske og nye brætspil i pavillonen eller i solen. Man kan også købe kaffe, øl, vin og lækre kager. Sandvig Minigolf byder på en perlerække af kreative koncepter, som f.eks. champagneminigolf-konceptet, ‘Balls and Bubbles’, ‘Dating’-minigolf, og senest udgivelsen af børnebogen ”Vinder Winni minigolf ?” i samarbejde med forfatteren Lars Holmsted.

Kultgolf og bryllup på banen


Sandvig Minigolf er et spændende mix af nye koncepter, friske ideer og gamle traditioner for spil og samvær. Her er et udvalg af fine golfkøller til låns og udsigt over Østersøen, hvor havets blå nuancer spejles helt ind i sjælen. Sandvig Minigolf er blevet et kultfænomen, både for lokale og øens besøgende – og ikke kun som hyggeligt samlingspunkt eller minigolfkoncept for folk med hang til retro. Banernes maleriske og romantiske omgivelser har inspireret mange gennem tiden, og flere elskende har både friet og indgået ægteskab på og omkring banerne. Sandvig Minigolf har alt hvad der skal til. Det er ro, nærvær og retro-romantik. Et absolut ”must see”, når man er på Bornholm.

Balls and Bubbles


I sommersæsonen kan man opleve det unikke koncept, ”Balls and Bubbles”, som har været med til at give Sandvig Minigolf kultstatus. På varme sommerdage og i den lune solnedgang kan man, for få hundrede kroner, gå den 18-hullers minigolfbane udstyret med både køller og champagne. Champagnegolfen er blevet meget populær. Det skyldes til dels de smukke omgivelser og Ritas forplejning med snacks og champagneglas, men måske også at gæsterne oplever, at de spiller fantastisk efter de første 9 huller.
Hos Sandvig Minigolf er der fest og farver, latter og romantik for både par og selskaber.

Andre læser også

Grønbechs Gård

Østerlars rundkirke

NaturBornholm

Hammershus

helligdomsklipperne

Bornholms Kunstmuseum