• da
  • en
  • de

Grønbechs Hotel


Grønbechs Hotel er et idyllisk hotel midt i Allinge få meter fra den hyggelige havn. Hotellet har taget Folkemødet til sig, hvilket fremgår af billederne på væggene, som dokumenterer den populære tilbagevendende begivenhed i Allinge. Det er ingen tilfældighed, da Grønbechs Hotel ejes af Rasmus Nielsen, Altinget/Mandag Morgen, den uafhængige netavis, som skriver om dansk og international politik.

Grønbechs Hotels charmerende atmosfære inviterer til afslapning og forkælelse, ikke mindst i hotellets restaurant,“Vilhelm”, hvor køkkenchef Mathias Sejer Sørensen byder gæsterne på lette frokostanretninger på terrassen, som f.eks. østers, skinke fra Hallegaard, friskost fra Lykkelund Gedemejeri og sydlandske specialiteter fra Stigs Oliven m.m.

Om aftenen kan man spise middag i hotellets smukke gårdhave. Hotellet har både á la carte og en menu sammensat efter, hvad køkkenet modtager fra sine leverandører.

Mathias Sejer Sørensen


Mathias Sejer Sørensen kender det bornholmske publikum rigtig godt, bl.a. fra to år som køkkenchef på Stammershalle Badehotel og fra de populære “Middag i Marken” som Mathias opfandt, mens han arbejdede som kok på Hallegaard.

Hotellet tilbyder enkelt og dobbelt værelser – nogle med balkon og havudsigt. Hotellet er åbent alle dage 4 april til uge 42. Restauranten har åbent mandag – lørdag.

 

 


andre læser også

Is Kalas

Sandvig Minigolf

Melsted Badehotel

NaturBornholm

Norresan gudhjem

Nordbornholms Røgeri