• da
  • en
  • de

LÖWE BRUUN BORNHOLM


Det handler om kærlighed. Kærlighed til Bornholm, til boliger, til branchen og ikke mindst kærlighed til hinanden. I den familiedrevne mæglervirksomhed i Gudhjem på den bornholmske østkyst, formidles personlige hjem med historien og æstetikken som omdrejningspunkt. I et kreativt samarbejde bruger Mads og Nanna Löwe Bruun mange timer på at indrette og udvikle løsninger, så hjemmet selv fortæller sin historie på fineste vis. Med udgangspunkt i den bornholmske natur, kunsthåndværk og dansk design skaber Löwe Bruun Bornholm enestående rum med blomstrende inspiration og unikke detaljer.

Nanna Löwe Bruun er 7. generations bornholmer, har en kandidatgrad i kommunikation og erfaring indenfor mode, bolig- og livsstilsbranchen. Mads Löwe Bruun er uddannet ejendomsmægler og valuar MDE og er kommet på Bornholm fra barnsben. Efter 25 år med mæglervirksomhed i Nordsjælland, rykkede Nanna og Mads til Bornholm med deres to børn. Og i 2020 åbnede de deres familievirksomhed i en af Bornholms sjælfulde, gamle gårde med smukke blyindfattede ruder og masser af stemning, på Brøddegade 37, i den stejle havneby.

Med en dybt forankret kærlighed til øen, er Nanna og Mads personligt engagerede i de unikke, bornholm­ske boliger og i lokalmiljøet omkring dem. Med en klar vision om at fremtidssikre Bornholm og bakke op om lokalmiljøet og øens bæredygtighed i alle deres valg, er de på mange måder pionerer i branchen. For Nanna og Mads er det en hjertesag at værne om livet på øen og sikre, at der er lys i husenes vinduer og børnestemmer i gaderne hele året.

Löwe Bruun Bornholm handler derfor om meget mere end boligsalg. Det handler om et livsvalg, en livsstil og nogle muligheder, som ikke fås andre steder. Som kunde bliver man mødt med nærvær, integritet og ordentlighed. Nanna og Mads giver sig tid til at boligen præsenteres fra sin allerbedste side igennem hele processen.

En bornholmsk vision


Gennem deres daglige virke bliver Mads og Nanna helt naturligt ambassadører for Bornholm, men de er også politisk engagerede i lokalsamfundet og arbejder for, at Bornholm skal blive ved med at være et attraktivt sted at bo. Et sted, hvor både

nuværende og fremtidige generationer har mulighed for at opfylde deres drømme om et familieliv i tæt forbindelse med den bornholmske kultur og natur.

Passioneret markedsføring


En del af at drive Löwe Bruun Bornholm er markedsføring af øen og øens boliger. Her kan det blive svært at skelne mellem forretning og fornøjelse, for når man tager billeder af den ø, man selv elsker, er det naturligt at dele netop de billeder med andre. Nanna og Mads får ofte stor ros for deres billeder af Bornholm på de sociale medier, og folk siger endda, at billederne giver dem lyst til at flytte til øen. Kig selv ind på Löwe Bruun Bornholms hjemmeside eller sociale medier og lad dig inspirere.


Andre læser også

Ben Woodhams

Bornholms gastronomi

Bornholms vilde vrag

BYGGESAGSBEHANDLING

helligdomsklipperne

Broe & Co