• da
  • en
  • de

Small Batch


I 2015 bryggede Small Batch på Hallegård sin første øl. Hallegård er mest kendt for sin gårdbutik og gode pølser, men øllet blev en omgående succes. Bornholms mindste bryggeri måtte flytte til større lokaler allerede i 2017, og efter endnu en flytning har Small Batch og de to ildsjæle, Johnny Fagerlund og Anders Blomquist, sammen med Philip Marker, nu fundet sig til rette i de nye lokaler på Rønne Havn.

Fordi Small Batch brygger øl i mindre mængder, er der mulighed for at have “hands on” gennem hele produktionen og derved skabe nogle ret unikke øl, som har vundet stor popularitet. Faktisk bliver hver produktion udsolgt ret hurtigt.

I de nye lokaler er der planer om en hel del nye tiltag, og allerede nu kan man besøge drengene på havnen, hvor det er muligt at købe og smage nogle af herlighederne.

Årets danske bryggeri


Small Batch blev, af De Danske Ølentusiaster, indstillet til prisen Årets Danske Bryggeri i 2018, hvor de opnåede en 7. plads. Det er helt velfortjent, for når man åbner en af det lille bryggeris øl, kan man være sikker på at få en unik smagsoplevelse. Her er man nemlig ikke bange for at eksperimentere og de fleste falder godt ud

En unik øloplevelse


Ølsortimentet er allerede stort på Small Batch. Her brygges IPA, Stout, Ale og det nyeste skud på stammen en belgisk inspireret quadruple – en velsmagende mørk sag på hele 10,3%. Small Batch vil fortsat udfordre sig selv ved at udvikle nye, spændende øltyper og smage, og dermed give kunderne en unik øloplevelse.

Passionen

Når man besøger Small Batch, er det tydeligt, at det er lysten og passionen, der driver værket. Man er simpelthen ikke i tvivl om, at det er folk, der nyder deres arbejde. Øens mindste bryggeri har vokseværk, og på Small Batchs facebookside kan man følge med i alle de succeser, der nærmest vælter nedover det forholdsvis nye bryggeri. Samtidig får man også et helt fint indblik i, hvor sjovt de har det, mens de brygger deres gode øl. Når der ikke er travlt i bryggeriet, så har Johnny Fagerlund, Anders Blomquist og Philip Marker travlt med at være med på messer og lave events – mange gange sammen med Bornholms øvrige fødevareproducenter.


andre læser også

Bornholms gastronomi

Nordic Fermentation

Nordbornholms Røgeri

Wild Distillery

Vinbarer på Bornholm

Nord – Snaps