• da
  • en
  • de

WILD DISTILLERY


WILD Distillery er gin med hjerte og nerve. Det er historien om en passion for smag, og en vision om at skabe den perfekte, nordiske gin, baseret på den bornholmske natur. Efter gamle håndværkstraditioner og med en dybt forankret kærlighed til naturen, til smagen og destilleringsprocessen, producerer WILD Distillery en innovativ serie af gin, der gemmer på smags-oplevelser, som rækker ud over, hvad vi tror en gin kan præstere. Med en baggrund som sommelier og restauratør har Master Distiller, Henrik Nerst, de seneste tre år udviklet destilleriet med øje for perfektion og æstetik helt ned i mindste detalje. Det er håndplukkede urter og vilde enebær fra Ravnedalen på nordspidsen af Bornholm, som danner fundamentet i de eksklusive serier af gin. Den aromatiske serie ”WILD Botanicals” bæres af umami og sprøde enebærnoter med minimalistisk præcision og balance. Og i serien ”ENE” suppleres med undertoner fra innovative aromaer, som kompletterer ginens formål og forkæler tungen. Destilleringsprocessen på det store, komplekse kobberapparat er en ekvilibristisk kunst, som skal opleves. I juni, juli og august har WILD Distillery åbent for nysgerrige gin-elskere hver tirsdag og torsdag til Masterclass, hvor du selv kan opleve og smage fortællingen. Husk, at bestille tid på WILD Distillery’s hjemmeside.

DESTILLATETS HJERTE


Den vilde gin tæmmes med perfektionistisk præcision i gindestillationens tre dele; Hovedet, hjertet og halen. Materialiseringen af alkoholerne, som i en WILD Distillery gin kan være op til 89%, duftes, smages og følges intensivt. Fra komponenterne i destillatets hoved til en dybt kontrolleret og præcis udvinding af de æteriske olier og flygtige aromaer, som findes i destillatets hjerte. Og slutteligt halen, hvor ginen cuttes for bitterstoffer. De rene linjer og det nordiske snit i ginen fra WILD Distillery er et resultat af en minutiøs proces, hvor hver fase kontrolleres og integreres i en helhed, som giver ginnen sin gastronomiske signatur og glasklare sjæl.

DEN VILDE PERFEKTION


Serien ”ENE” fra WILD Distillery løfter ‘Dry Gin’-oplevelsen til nye højder. Med grundtoner af enebær har hver af de 8 varianter sin egen twist, som f.eks. tomat, kaffe, mynte, hamp og havtorn, og selvfølgelig en nærmest mytisk ”Navy Strength” til vejr og vind ved havet. Med en alkoholprocent på over 57% åbner det op for helt nye muligheder i cocktails og rå nydelse. Det er eksklusiv ginentusiasme og ekspertise, som på smukke æstetiske flasker, eliminerer enhver tanke om fyrrenåle og wunderbaum. Det er hemmelighedsfuld fuldkommenhed og vild perfektion for kræsne gin-elskere.

Andre læser også

Sansaga

Nord – Snaps

Bornholms gastronomi

SEBASTIAN FROST

Broe & Co

BALTIC SEA GLASS UNIKA