• da
  • en
  • de

Wild Distillery


WILD Distillery er gin med hjerte og nerve. Det er historien om en passion for smag, og en vision om at skabe den perfekte, nordiske gin, baseret på den bornholmske natur. Efter gamle håndværkstraditioner, og med en dybt forankret kærlighed til naturen, til smagen og destilleringsprocessen, producerer WILD Distillery en innovativ serie af gin, der gemmer på smagsoplevelser, som rækker ud over, hvad vi tror, en gin kan præstere. Med en baggrund som sommelier, restaurationschef og restauratør har Master Distiller, Henrik Nerst, de seneste tre år udviklet destilleriet med øje for perfektion og æstetik helt ned i mindste detalje. Det er håndplukkede urter og vilde enebær fra Ravnedalen på nordspidsen af Bornholm, som danner fundamentet i de eksklusive serier af gin. Den aromatiske serie ”WILD Botanicals” bæres af umami og sprøde enebærnoter med minimalistisk præcision og balance. Og i serien ”ENE” suppleres med subliminale toner fra innovative aromaer, som kompletterer ginens formål og forkæler tungen. Destilleringsprocessen på det store, komplekse kobberapparat er en ekvilibristisk kunst, som skal opleves. Og WILD Distillery er åbent for nysgerrige gin-elskere hver torsdag til Masterclass, hvor du selv kan opleve og smage fortællingen.

 

Destillatets hjerte


Den vilde gin tæmmes med perfektionistisk præcision i gindestillationens tre faser: hovedet, hjertet og halen. Materialiseringen af alkoholerne, som i en WILD Distillery gin kan være op til 87%, duftes, smages og følges intensivt. Fra komponenterne i destillatets hoved til en dybt kontrolleret og præcis udvinding af de æteriske olier og flygtige aromaer, som findes i destillatets hjerte. Og slutteligt halen, hvor ginen cuttes for bitterstoffer. De rene linjer og det nordiske snit i ginen fra WILD Distillery er et resultat af en minutiøs proces, hvor hver fase kontrolleres og integreres i en helhed, som giver ginen sin gastronomiske signatur og glasklare sjæl.

Den vilde perfektion


Serien ”ENE” fra WILD Distillery løfter ‘Dry Gin’-oplevelsen til nye højder. Med grundtoner af enebær har hver af de 8 varianter sin egen twist, som f.eks. tomat, kaffe, mynte, hamp og havtorn, og selvfølgelig en nærmest mytisk ”Navy Strength” til vejr og vind ved havet. Med en alkoholprocent på over 57% åbner det op for helt nye muligheder i cocktails og rå nydelse. Det er eksklusiv ginentusiasme og ekspertise, som på smukke æstetiske flasker, eliminerer enhver tanke om fyrrenåle og wunderbaum. Det er hemmelighedsfuld fuldkommenhed og vild perfektion for kræsne gin-elskere.


Andre læser også

Bornholms gastronomi

Nordbornholms Røgeri

Small Batch

Nord – Snaps

Bornholms Mosteri

Svaneke Bryghus Restaurant