• da
  • en
  • de

Storms Rum Events & Interiør og Bay&Storm lamper


Nede af grusvejen på Ibskervej i Nexø på den gamle slægtsgård, Knarregård, ligger Storms Rum. Her har Charlotte Storm ombygget en gammel stald til et unikt sted, der arbejder med rum og lys samt forhandler boliginteriør. I det elegant indrettede lokale kan man møde hendes og lysarkitekt Asger Bays idéer om lys og smukke rum og se deres lamper i funktion. De lange, smalle cylindere af sortpatineret jern behandlet med en særlig olie, der gør, at de ser silkebløde ud, hænger ned fra det gråpatinerede bjælkeloft og skaber solskins­lys, hvor de rammer. Dét er visionen i sin konkrete form; visionen om gen­nem viden at skabe det bedste lys at leve i.

Da Charlotte Storm i 2014 kastede sig over sin nye passion, boligindretning, vidste hun ikke, at det skulle føre hende til mødet med Asger Lys, som han kaldes i arkitektkredse. Men det gjorde det, og inspirerede af mødet besluttede de sig for sammen at skabe en ny lampeserie baseret på Asgers viden om lysteknologi og øjenfysiologi, og hermed blev de smukke, enkle Bay&Storm lamper til virkelighed. Lamperne bygges på gården og sælges kun fra Storms Rum.

Som en del af samarbejdet har Bay&Storm skabt bogen ‘Human belysning – Solskinslys på en gråvejrsdag’. Værket er ikke blot en smuk ‘coffee table’-bog, men også en udførlig kilde til den viden om lys, Asger besidder. I et enkelt, illustreret formsprog formidler Asger sine kompetente bud på godt boliglys, som vil være en kærkommen øjenåbner for de fleste.

Storms Rum

Rummet er fuldt af smukke, stilfulde interiørfund, som Charlotte Storm har fundet forskellige steder i verden; lige fra patinerede, franske jalousidøre, marokkanske puffer af læder og orientalske lamper beklædt med bladguld til lækre tekstiler i hør. På væggene hænger malerier af særligt udvalgte kunstnere og fuldender stemningen af eksklusivitet.

Storms Events

Midt i rummet står det 6,5 meter lange bjælkebord fra egen skov, som er rammen om de spændende events, Charlotte afholder. De handler ikke bare om lys, men om alt muligt andet, Charlotte finder interessant og gerne vil dele med andre. På Instagramsiden storms_rum kan man holde sig opdateret om kommende events. Åbningstiderne for Storms Rum ligger primært i weekender og på helligdage, hvor der altid er plads til en god kop kaffe i solen og en snak om lys, design og indretning.


Andre læser også

Anders Beier

BALTIC SEA GLASS

Bornholms Kunstmuseum

Brillehûzet

KARAMELKOMPAGNIET

KØPPE CONTEMPORARY OBJECTS

NaturBornholm