• da
  • en
  • de

TILFLYTTERSERVICE BORNHOLM


Det er nemt at forelske sig i Bornholm. Sommerens summen i de hyggelige havnemiljøer, kunst- og kulturscenen, den alsidige natur med grønne skove, hvide sandstrande og rå klippekyster, og alle øens fødevareproducenter, der laver produkter med omhu og stolthed. Bornholm har altid været et sted, mange længes efter at besøge, og når man kommer hjem, kan det være svært at ryste klippeøen af sig igen. Faktisk så svært, at man får lyst til selv at blive bornholmer. Men… det er jo ikke noget, man bare lige gør. Rykker sig selv og måske en hel familie op med rod og genplanter den i den bornholmske muld. Eller er det? Det kan føles som en stor mundfuld at flytte sit liv til Bornholm. Det kan ikke undgås, at ens tanker kredser om alt det, der skal falde på plads først: Hvor skal man bo? Hvad med job? Hvad med børnenes skole og fritidsaktiviteter? Og hvordan er det at bo på Bornholm, i oktobervejrets regn og rusk, når det hele igen er blevet hverdag? Det behøver ikke at være uoverskueligt, for alle de spørgsmål kan man få svar på med hjælp fra Tilflytterservice Bornholm. Tilflytterservice Bornholm har i mange år hjulpet tilflyttere med at gøre drømmen om et liv på Bornholm til virkelighed. Øens tilflytterguide, Rune Holm, har et bredt og dynamisk netværk på øen, og kan f.eks. hjælpe med at finde arbejde og bolig. Han kan guide omkring alle de forhold, der kommer i spil, når man flytter, og give indsigt i, hvordan f.eks. hverdagslivet på øen kan være anderledes, end hvor man kommer fra. Drømmer du om at bo på Bornholm, så kontakt Tilflytterservice Bornholm og få den bedst mulige start på den nye tilværelse på klippeøen.

DRØMMEN OM ET BEDRE FAMILIELIV


Susanne Holm Harnfeldt og hendes familie fra Herlev faldt for alle Bornholms årstider, da svigermor købte sommerhus på øen og familieferierne stadig oftere blev brugt her. Drømmen om et bedre familieliv, roen og Bornholms unikke natur fik familien til at flytte, selvom begge forældre havde gode job samt familie og venner tæt på.

AT FINDE RO I ET LILLE, LIVLIGT SAMFUND


At finde ro i et lille, livligt samfund Louise Lykke er 35 år og er flyttet fra Vesterbro til Bornholm på egen hånd. Hun kommer fra det pulserende København, men drømte om at eje sit eget hus – og om at finde
mere ro i hverdagen. Også naturen og dét at være en del af et lokalsamfund med en ordentlig omgangstone trak i hende. Hun har beholdt sit job i København og arbejder hjemmefra – og det har givet hende den ro, hun savnede.

Andre læser også

KØPPE CONTEMPORARY OBJECTS

De underjordiske

LANGEBJERG

Guldsmed Knapstad

helligdomsklipperne

surf-psykologen Dennie