• da
  • en
  • de

WILLIAM DAM LIVING


I Poulsker, godt tre kilometer fra Snogebæk, ligger William Dam Living. De to historiske bygninger, som tidligere har huset Poulsker Brugs og Poulsker Kirkeskole, er nu rammen om Pernille Dam Povlsen og Peter Povlsens smagfulde interiørbutik, som emmer af hjemlig hygge og afslapning. Her er alle varer nøje udvalgt af Pernille; det er ting, hun selv elsker at omgive sig med i sit hjem og i sin dagligdag.

I den nænsomt renoverede bygning finder man netop det bløde tæppe, man smyger om sig på en råkold efterårsdag, yndlingskoppen, man drikker sin morgenkaffe af, eller det smukke sengetæppe, der giver ens soveværelse et ekstra pift. Man kan også finde sommerens favoritsandaler og forskellige stemningsskabende ting til haven, som f.eks. fletkurve til terrasseplanter eller et rustikt, udendørs ildsted, der skaber hygge en sen sommeraften under stjernerne. Og er du på udkig efter noget nyt og unikt juletræspynt, kan du finde det i Pakhuset ved siden af, i den hyggelige julekælder, som har åbent året rundt. William Dam Living har alt, hvad der gør hjemmet til en personlig oase; interiør af høj kvalitet, der afspejler et indbydende miks af elegant, nordisk design og råhygge.

Trænger man til en pause, kan man gennem en lille dør i butikken finde ind til den tilstødende café, Café Ø. Caféen er ejet af parrets gode veninde, Jane Sørensen, som her har skabt et åndehul i hverdagen, hvor man kan slappe af og nyde en lækker, veltilberedt frokost eller bare en kop god kaffe med hjemmebagt kage til. Bagefter kan man skrå over gårdspladsen og besøge Galleri Dam.

En oase bliver til


Da Peter og Pernille så lokalerne i Poulsker første gang, vidste de, at her skulle der ske noget nyt og ganske særligt. De købte bygningerne, og drømmen om interiørbutikken tog for alvor form. Peter har selv stået for renoveringen, og Pernille har nøje udvalgt de mange varer i butikken. Interiør, boligindretning og gæstfrihed går ofte hånd i hånd, og derfor har Jane udvidet caféen med fire dejlige soveværelser ovenpå, som man kan leje i højsæsonen. Så kan man kan stå op til et lækkert morgenmåltid og en morgendukkert ved Dueodde strand få kilometer væk.

 

Galleri Dam


I Pakhuset ved siden af William Dam Living ligger Galleri Dam, hvor Pernilles far, Mogens Dam, udstiller. Mogens Dams stemningsfulde billeder bærer naturens farver i sig, for han er inspireret af den vilde natur, både fra sine rejser til Svalbard og Grønland og selvfølgelig også i høj grad af fødeøen Bornholm. Elsker man farverne på Bornholm, går man næppe fra Galleri Dam uden at være blevet fænget af et maleri eller to.


Andre læser også

Fru Petersens Café

GodtBornholm

Guldsmed Knapstad

Kjærstrup

KLODEKÆR

Madam Stoltz